Få adrenalinet att flöda i Hockey Hero Slot

När det kommer till att spela på spelautomater så kommer du hitta väldigt många olika typer av teman, både rent ut värdelösa till de som gör att man försvinner in i dess värld. Åt vilket håll lutar Push Gamings Hockey Hero Slot åt? Får det dig att försvinna ur vardagen eller framkallar det ett krystat ”mjäe”? Det är det vi ska undersöka, för att underlätta för dig som spelare att inte slösa pengar eller tid på spel som inte är upp till förväntningarna.

Hur spelar jag Hockey Hero Slot?

Med att ha fem hjul på fyra rader och 40 vinstlinjer så skapar det en väldigt användarvänlig bas som gör att det är enkelt att följa och förstå. Push Gaming har även inkluderat ett väldigt smidigt sätt att förse spelaren med free spins utan att det ska vara krångligt att förstå. Inom bonusspelet finns det även chans att dubbla, trippla eller till och med få 8 gånger din insats tillbaka, vilket gör att det är väl värt att spela för. När det kommer till free spins-läget som uppstår när du landat på 3 Scattersymboler (som representeras av ett hockeymål) så finns det även en stor chans till stora vinster. När free spins-läget initieras så har du en multiplikation på alla dina free spins på antingen 2, 3 eller 4 gånger din insats vilket är väldigt välkommet.

Du har även friheten att välja hur mycket du ska spendera vid varje spin där det minst du kan lägga är 0.4 Euro och så mycket som 100 Euro vilket ökar utbetalningen. Men spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora och se till att utforma en budget som passar just dig.

Det finns även ett automatiskt free spin system som händer varje gång du får en spelare över hela första hjulet. Detta sätter automatiskt igång en till runda som kan trigga igång en till runda om du landar en Wildsymbol eller en spelare av samma färg på något av de andra hjulen.

Både ser och låter fantastiskt

När det kommer till Push Gaming så är det utan tvekan ett kvalitéspel som de producerat i Hockey Hero Slot. Själva utseendet på spelet är väldigt iögonfallande och temat på symbolerna spelar bra överens med ishockey i sig. Förutom symbolerna A, K, Q och J så har du hockey-relaterade ikoner som en puck, skridskor, hjälm, hockeymål och även Stanley Cup-trofén. När det kommer till hockeymålet och Stanley Cup-trofén så är det spelets Wild- samt Scattersymbol (där Stanley Cup-trofén är Wild och hockeymålet är Scatter). Lägg också till att spelets bakgrundsmusik är någorlunda generiskt men känns ändå som tillhörande en hockeystämning på arenan innan matchstart. Ytterligare ljudeffekter som en skrikande publik adderar till spelkänslan och skapar en bra spelupplevelse direkt från start.

Ett sportspel som är välgjort och konstant roligt

När det kommer till just ishockeyspel i form av spelautomat så slängs tankarna iväg direkt till Playtechs spelautomat. Men Push Gaming gör ett väldigt bra jobb med att utmana dem om titeln just tack vare att det är så iögonfallande och att allting utgår från ett starkt tema som man inte kan bortse från. Specialfunktionerna gör även så att spelet inte blir uttjatat och att det går i ett jämnt tempo. Allt detta kombinerat gör så att Hockey Hero Slot från Push Gaming är ett väldigt rekommenderat spel för alla som älskar sport, speciellt ishockey.