Holmqvist kan komma tillbaka till Brynäs

Nu slits det i målvakten Johan Holmqvist från alla håll, men de två största som vill ha Johan i kassen är Malmö och Brynäs. En återkomst till Brynäs är vad alla Brynäs fansen väntar på. Allt pekar på att det skulle kunna vara helt möjligt, då även Johan Holmqvist tycker att det erbjudandet är mest attraktivt. Just nu spelar Johan Holmqvist i Almtuna, vilket är en skuldtyngd klubb som behöver få fart på sin ekonomi.

Då gör de naturligtvis som alla andra klubbar. De säljer ut sina spelare, hur nu det ska fungera ihop med bättre ekonomi har vi ju sett tidigare. Inte alls. Man tappar serier, och hamnar i en situation där allt får börja om från början.

Tobias Hage har redan lämnat Almtuna, och nu står Johan Holmqvist på tur

Det är redan klart att Djurgården köpt Almtunas succéspelare Tobias Hage. Nu osar det hett om Johan Holmqvist. Det är redan bekräftat att Malmö är intresserade, men om vi får tro Johan själv, så går han helst tillbaka till Brynäs.

Under sin tid i Brynäs var Johan Holmqvist med och ta klubben till SM-guld redan 1999, och sedan så sent som 2012. Dock fick han inte något kontrakt förlängt förra säsongen, till fansen förtret, då Johan Holmqvist varit en mycket populär och firad målvakt i Brynäs tidigare säsonger. Nu är det dock dags att ta hem denna meriterade målvakt till Brynäs igen. Med en kaotisk säsong i nacken med målvakten Starkbaum i kassen, som har varit skadad till och från så har osäkerheten varit stor i Brynäs.

Nu verkar det i alla fall som de skulle lyckas få hem Johan Holmqvist igen. Då kommer Brynäs att bli stabilt igen, samt att alla Brynäs fans kommer att få se sin publikfavorit spika kassen med 7 tums spikar säkerhet