Aftonbladet satsar på 2 för 1 på biljetter till SHL

Vi ser många erbjudanden på Internet. Dagligen så är det något nytt som dyker upp, och ska få oss att köpa en ny produkt eller tjänst för att kunna få något extra gratis som medföljer produkten eller tjänsten. Ofta är det enkla saker som en rabatt vid köp av mer än en enstaka produkt, eller en extra tilläggsfunktion till en tjänst som medföljer utan kostnad under en begränsad period. Speciellt vid försäljning av Internetbaserade produkter, och tjänster.

Denna gång har det kommit något riktigt bra, och det kommer från Aftonbladet. En liten gåva till alla Svenska ishockeyfans i forma av möjligheten att få tillgång till 2 för 1 biljetter för hela SHL-säsongen. Nu kan du ta med en kompis, eller också kan ni två som redan tidigare gick tillsammans för att se SHL-hockey och köpte två biljetter nu bara genom Aftonbladets erbjudande köpa en biljett.

För att utnyttja Aftonbladets erbjudande, så kräver de naturligtvis något tillbaka, som vid alla andra tidigare beskrivna erbjudanden. Denna gång handlar det dock inte om något stort. Absolut inte för de ishockey intresserade. Det enda som krävs är ett medlemskap på Aftonbladet Plus, som bara kostar 29 kronor per månad och saknar bindningstid.

Som pluskund är det sedan bara att logga in och börja köpa dina biljetter. I år kom det en mycket tidig julklapp till alla ishockey intresserade i Sverige. Är du redan pluskund på Aftonbladet så gäller naturligtvis detta erbjudande för dig också.

Andra saker som medföljer ett Aftonbladet Plus abonnemang för 29 kronor per månad är möjligheten att läsa Aftonbladets information på Internet i sin helhet med alla nyhetsfördjupningar. Du får också tillgång till alla Aftonbladets omtyckta tester som ger dig kunskap om vilka produkter och tjänster som är prisvärda i den stora konkurrensen på dagens marknad.

Klicka här för att bli plus-kund på Aftonbladet och ta del av alla extraerbjudanden som finns och kommer, och samtidigt gå på ishockey hela SHL-säsongen med din bästa vän till priset av en biljett.