Varför läsa sportnyheterna, när Svenska Hockey Ligan finns i mobilen?

Det finns en app till mobilen, som har koll på Svenska Hockey Ligan, SHL-appen. SHL appen finns att hämta på Google Play, genom att bara söka på SHL. Enkelt och bra för alla hockey-diggare i vårt avlånga land. På Google Play ligger betyget på denna app på 3,5 av 5 möjliga, och har rejtats av 753 personer.

För att kunna använda denna SHL-appen krävs att du har en telefon med Android 2.2 system eller senare. SHL-appen är gratis och har tillverkats av Sports Editing Sweden AB.

Detta finns i den Härliga SHL-appen för Sveriges hockey fans

SHL-appen erbjuder mycket information, på liten yta. Med SHL-appen kan du ha koll på allt som händer på hockey-fronten. Nu behöver du inga tidningar längre, och inga radioreferat. SHL-appen har allt.

I SHL-appen får du tillgång till SHL-appen fokusering på liverapporteringar från matcherna. Här får du tillgång till liveresultat från alla pågående matcher på en yta av bara 4-7 tum. Det är inte färdigt med bara liveinformation. I SHL-appen hittar du de viktiga tabellerna, statistiken och historiken. Med denna lilla effektiva app, kan du genast räkna ut olika lags möjligheter att vinna på borta eller hemmaplan.

SHL-appen erbjuder också möjligheten att gå tillbaka till tidigare referat och intervjuer för att åter höra den information som du kanske inte snappade upp i stridens hetta.

SHL-appen är ett måste för alla hockey intresserade i vårt land, oavsett vilken som är din klubb så hittar du din information snabbt och enkelt med bara några tryck på touch skärmen. Om du inte redan är en lycklig ägare, och användare av SHL-appen och gillar ishockey. Då är det dags att skaffa den nu. SHL-appen är gratis och finns att hämta på Google Play. Bara klicka här för att komma till SHL-appen.